Onze visie

Wij zijn een full-service bureau uit Helmond met een passie voor webdesign, grafische uitingen en usability. Ons doel is om van uw website of applicatie een succes te maken door ons vooral te focussen op het meest belangrijke aspect: de gebruiker (bezoeker) van uw website of applicatie. Immers, als uw website de bezoeker niet snel genoeg kan overtuigen, zit hij in een paar klikken bij de concurrent. Met onze diensten willen wij u dus ook écht verder helpen en u laten ervaren dat uw investering zich meer dan terugverdiend.

Werkwijze bij websitebouw

Als wij uw website gaan bouwen is het prettig als u inzicht krijgt in ons werkproces. Bij het bouwen van een goede website worden er over het gehele traject verschillende werkzaamheden verricht. Deze kunnen we opdelen in vier hoofdfasen:

Inventarisatie

Het bouwen van een succesvolle website begint met een persoonlijk gesprek. U wilt immers weten wie uw website gaat bouwen, maar het is ook de beste manier om uw wensen en om wederzijdse ideeën over te brengen. Met onze expertise zullen we het zeker aangeven als we denken dat het nog beter kan. Wij willen namelijk het beste voor u en u wilt tenslotte resultaat. Uiteraard ligt de definitieve keuze bij u, want bij ons is de klant nog steeds koning. Het kan natuurlijk zijn dat u eigenlijk nog geen idee heeft welke kant u met uw website op wilt. Geen probleem, wij zullen u daarin graag adviseren. Na het gesprek ontvangt u spoedig van ons een heldere offerte waarin alle punten duidelijk zijn vastgelegd. Na akkoord wordt het project ingepland.

Ontwerp (webdesign)

Wij beginnen eerst met een functioneel ontwerp, ook wel een interactie ontwerp genoemd. Dit is een schematische weergave waarbij de indeling wordt bepaald: waar komt wat en hoe werkt de navigatie? Belangrijke zaken zoals gebruiksvriendelijkheid en conversie houden we hierbij in ons achterhoofd. Een logisch vervolg is het maken van een visueel ontwerp. Hierbij maken we een aantrekkelijk webdesign waarbij we rekening houden met o.a de huisstijl, de branche, de doelgroep en uw specifieke wensen.

Ontwikkeling

Nadat u tevreden bent met het webdesign gaan we beginnen met het technische gedeelte: het programmeren van uw website. Het ontwerp wordt in deze fase pixelprecies omgezet naar een volledig functionele website. Uiteraard houden we er ook rekening mee dat uw website er in alle browsers goed uit ziet, snel is, en 'zoekmachine vriendelijk' is. Tot in de puntjes verzorgd dus!

Oplevering

Nadat de website met succes is getest, wordt de website online geplaatst. Een mooi moment, zowel voor de klant als voor ons. Als betrouwbare partner blijven wij voor u klaar staan. Naast het beantwoorden van uw vragen, kunnen wij u ook blijven ondersteunen met conversie- en zoekmachineoptimalisatie. Wij zien namelijk graag dat de effectiviteit en rendement van uw website wordt vastgehouden en zoeken naar mogelijkheden om deze verder te verbeteren.

Partners (worden?)

Wij zijn altijd op zoek naar goede partners die net als ons hoge eisen stellen aan de kwaliteit. Bedrijven en freelancers kunnen op verschillende manieren met ons samenwerken. U kunt bijvoorbeeld onze producten of diensten gebruiken om uw klanten ook op andere vlakken van dienst te kunnen zijn. Of misschien wilt u ons juist graag versterken? Hierbij enkele voorbeelden van mogelijke samenwerkingen:

  • U heeft een eigen communicatie-, reclame- of internetbureau en u wilt graag webdesign, webontwikkeling of grafisch ontwerp uitbesteden.
  • U bent freelance grafisch ontwerper en uw wilt onze webdesign diensten gebruiken om uw klanten een website aan te kunnen bieden. Dit kan met een eigen ontwerp die wij zeer nauwkeurig omzetten.
  • Als freelancer bent u van mening dat u ons van dienst kan zijn, bijvoorbeeld als webdeveloper of tekstschrijver.
  • Het bouwen van software is uw corebusiness en u zoekt een partner om de gebruiksvriendelijkheid en gebruikerservaring van uw producten te verbeteren (zie user interface design en usability engineering)

Is uw bedrijf gevestigd buiten de omgeving van Eindhoven, Helmond of Deurne, of zelfs buiten Noord-Brabant? Geen probleem, door de kracht van het internet beperkt een succesvolle samenwerking (tussen partners én klanten) zich tegenwoordig niet alleen tot lokaal niveau.
Nieuwsgierig geworden naar de samenwerking?