Wat we leuk vinden
        & waar we goed in zijn!

webdesign & -ontwikkeling

Iedere klant is verschillend en elke branche is anders. We passen daarom geen bestaande ontwerpen aan, maar zorgen voor een unieke vormgeving waarmee u zich zal gaan onderscheiden van uw concurrenten. Een website op maat is bij ons ook echt maatwerk, gefocust op online rendement.

grafisch ontwerp / identiteit

Een sterke en professionele bedrijfsidentiteit wekt vertrouwen en kan voor de oriënterende klant de doorslag geven. Bij vernieuwing van uw logo en huisstijl geeft u indirect aan dat uw bedrijf zich blijft ontwikkelen en met de tijd meegaat. Sta dus niet stil en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient!

internetdiensten

Heeft u liever één aanspreekpunt als het om uw website gaat? Wij geven u groot gelijk. Bovendien kan zo alles volledig op elkaar afgestemd worden en met periodieke optimalisatie zorgen wij voor nog meer resultaat in Google én binnen uw website.

user interface design

Een belangrijke eigenschap van goede software is een gebruikersomgeving (user interface) die intuïtief werkt én voldoet aan de verwachtingen van de gebruiker. Uw desktop- of webapplicatie moet zich aanpassen aan de gebruiker en niet andersom. Wij helpen u graag met het verbeteren van de (grafische) user interface, zodat de doelgroep uw software met alle plezier gebruikt!

usability engineering

Wanneer er hoge eisen worden gesteld aan uw software applicatie of website is optimalisatie van de gebruiksvriendelijkheid onmisbaar. Door middel van methoden zoals expert review, gebruikersonderzoek en card sorting kunnen wij de usability knelpunten identificeren en oplossen. Met als resultaat: lagere kosten door o.a het vroeg opsporen van fouten en stijging van productiviteit.

offerte aanvragen

Kunnen wij uw bedrijf helpen met een van onze diensten? Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op!